Menu
Oriëntatietocht

Inhoud

Deze activiteit vindt bij voorkeur in het donker plaats.
Bij vertrek (in kleinere groepen) krijg je een stafkaart waarop een aantal pijltjes zijn aangebracht. Het is de bedoeling dat je je begeeft naar de punt van het pijltje.
Je zult daar, binnen een straal van 5 meter, een "post" vinden die je noteert op uw deelnemerspas.
Zo ga je van post 1 naar post 2 en verder het ganse parcours (bos…) af, op zoek naar de juiste posten… want, jawel, er kunnen ook "addertjes onder het gras" zitten…Een goede samenwerking en een optimale onderlinge communicatie is van belang om de juiste route te volgen en de juiste posten te vinden. Het lezen van de stafkaart is geen probleem. De schaal is 1/10.000, dus zeer duidelijk en ook voor leken gemakkelijk.

Programma

Vooraf zullen wij aan iedere groep een duidelijke briefing geven en aan iedere groep het reglement uitleggen.
Standaard voorzien wij een parcours van 5 kilometer, wat uiteraard op uw verzoek kan aangepast worden. Ook kunnen wij een post om "de innerlijke mens" te versterken in het parcours inbouwen.

Benodigdheden?
  • Het parcours is normaal goed begaanbaar. Het gras kan wel nat zijn …. daarom kan een paar wandelschoenen geen kwaad.

  • Doe zeker geen "zondagse" kleren aan. Dresscode is casual.

  • Een handig meetlatje.

  • Een zaklamp waarvan je zeker weet dat de batterijen het minstens twee uur gaan houden.

  • Een harde "onderlegplaat" is handig. Je kan er je kaart opleggen en je deelnemerspas invullen.

  • Misschien uw GSM, voor zij die een ander parcours zoeken te nemen en zo de aankomst niet meer weten liggen….(dan kan je Europech bellen)


Organisatie

De organisatie en spelbegeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het ganse programma bespreken. Specifieke wensen (tijdsduur, plaats) kunnen in dit gesprek naar voren gebracht worden.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en de plaats waar de oriëntatietocht moet doorgaan. Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.