Menu
Walking dinner

Inhoud

Midden in het centrum van de stad van uw keuze (Turnhout of Mechelen) wordt u door ons ontvangen. Uw gezelschap wordt vervolgens in kleinere teams verdeeld. Gewapend met een routeboek wandelt u langs verschillende high lights in de bezochte stad en moet U al puzzelend het restaurant zien te vinden waar je tafel met het voorgerecht gedekt staat. Na het voorgerecht vervolgt u uw pad door de stad langs diverse bekende monumenten en bezienswaardigheden en door allerlei vragen en opdrachten juist op te lossen komt u te weten in welke gelegenheid u verwacht wordt voor het hoofdgerecht. Op naar de plaats van het dessert, welke u met uw team dient te vinden na een korte zoektocht door straatjes, steegjes en pleintjes terwijl u wederom de juiste codes moet kraken. Het stadshart van de "Binken" of de "Maneblussers" zal na het dessert geen geheimen meer voor u kennen. Welk team beantwoordt onderweg de meeste vragen goed en zal gehuldigd worden als “Dinner-Winner”?

Programma

Het spel omvat de volgende onderdelen:
  • Speluitleg

  • Zoektocht door het historische stadscentrum van Turnhout of Mechelen

  • Speurtocht + oplossen van raadsels, variavragen, …

  • Een 3-gangen keuzemenu


Voor wie?

Het programma biedt voor elk wat wils. Laat u verrassen tijdens onze unieke Walking Dinner met een spannende mix van heerlijk eten en op een zeer plezierige manier op pad gaan. Daarbij wordt ook elke gang in een ander restaurant genuttigd, maar u zal eerst wel het restaurant moeten vinden, spannend hé…

Optie !

Walking Dinner de Luxe

Wilt u heel lekker eten, maar de opgedane calorieën snel weer verbranden, hebben wij de oplossing. Ons Walking Dinner de Luxe-concept biedt u de kans om op unieke wijze de steden Turnhout of Mechelen en leuke restaurantjes te leren kennen en tevens te genieten van een heerlijk luxe-driegangen menu. Een driegangen diner zal nooit zo verrassend en bijzonder meer zijn.

Organisatie

De organisatie en begeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Specifieke wensen, aandachtspunten of groepsdoelstellingen kunnen in dit gesprek naar voren gebracht worden.
Wij organiseren “Walking Dinner” standaard in Turnhout of Mechelen. Uitzonderlijk kunnen wij U dit concept ook aanbieden in Lier of in Hasselt.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het door U gekozen diner.
Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be