Menu
Escape Rooms

Inhoud

Midden in het stadscentrum van Turnhout wordt u door ons ontvangen. Uw gezelschap wordt vervolgens in de juiste teams verdeeld. De deur gaat open, de deur gaat dicht, de klok begint te lopen. Alle zaken die je nodig hebt om binnen het uur buiten te geraken, vind je in de kamer. Sleutels zijn verstopt, codes moeten gekraakt worden en als je de juiste zaken met mekaar in verband brengt, vind je de weg naar buiten. Een video-spelletje, maar dan in het echt. Van 9 tot 99 jaar ! Teamwork en communicatie zijn de codewoorden om te ontsnappen. Een Escape Room speel je met 3 tot 6 personen. Aangezien we over 4 Escape Rooms beschikken kunnen groepen tot 25 personen op hetzelfde moment spelen.


Programma

Het spel omvat de volgende onderdelen:
  • Speluitleg

  • Spelen van 1 van onze 4 Escape Rooms

  • Nababbel

  • Optioneel aansluitend diner

Voor wie?

Het programma biedt voor elk wat wils. Fanatieke en sportieve deelnemers komen aan hun trekken door het uitvoeren van de diverse gevarieerde opdrachten en het kraken van verschillende codes. Ook de minder fanatieke en “slimme” deelnemers worden automatisch bij het spel betrokken door de verscheidenheid van puzzels, raadsels en cryptische aanwijzingen die tot de oplossing leiden. Het is aan te raden om de Escape Room in te gaan met mensen die elkaar aanvullen, want voor het ontsnappen uit een Escape Room moet je veel eigenschappen bezitten. Je moet goed de kamer kunnen onderzoeken, maar niet te grondig omdat je dan tijd verliest, je moet onder tijdsdruk kunnen presteren, maar wel het hoofd koel kunnen houden.

Een Escape Room is veel spannender dan een partijtje bowling en je moet er geen gekke schoenen voor aantrekken. Een Escape Room is spannender dan gaan kajakken en je moet er geen extra paar kleren voor meenemen. Een Escape Room is fun en een uitdaging... en af en toe keihard lachen! Oh ja, en heel soms als je een logische oplossing over het hoofd hebt gezien ook wel wat frustratie. Hoe spannend ook, je wilt toch de snelste tijd halen niet?

Optie !

Combineer dit ontsnappingsspel vooraf of nadien met een lekker diner in een restaurant in het stadscentrum.

Wat levert dit spel voor uw bedrijf op?
  • het groepsgevoel bij uw medewerkers wordt versterkt

  • dit spel brengt de collega’s dichter bij elkaar

  • door uw team in rollen te verdelen maakt u een zo sterk mogelijke combinatie van inzicht, durf en snelheid. Wie in uw gezelschap heeft het in zich om de pet van generaal te dragen en wie vertrouwt u als spion?

  • door middel van praktische samenwerkingsopdrachten komen de deelnemers situaties tegen die ze ook in het alledaagse bedrijfsleven tegen komen: conflictsituaties, deadlines, onzekerheid, onderlinge waardering, motivatie, efficiënte communicatie, ...


Organisatie

De organisatie en begeleiding is geheel in onze handen. Wij hebben 4 Escape Rooms in Turnhout, de hoofdstad van De Kempen. 

Kosten

De prijs van een ontsnappingsticket is afhankelijk van de groepsgrootte.
Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.
Eet-en drankgelegenheden vooraf, tijdens of nadien kunnen besproken worden.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be