Menu
The Mystery Man

Inhoud

De deelnemers worden ingedeeld in verschillende groepen. Het spel begint met een zoektocht door de historische binnenstad van Turnhout waarbij de groepen cijfers moeten vinden, vragen moeten oplossen en enkele doe- en denkopdrachten tot een goed einde moeten brengen. Hoe beter het resultaat hoe meer puzzelstukken worden verdiend. Na de middagpauze moeten de verschillende ploegen een aantal teambuildingsproeven zo goed mogelijk afwerken om nog meer puzzelstukken te verdienen. Als de groepen de puzzelstukken in elkaar krijgen geschoven, krijgen ze zicht op het uiterlijk van "The Mystery Man" en als men bij de laatste proef ook nog de locatie vindt waar "The Mystery Man" zich schuil houdt, kan de zoektocht naar ... beginnen.

Welke groep kan hem of haar als eerste vinden?

Programma

Het spel omvat de volgende onderdelen:
  • Speluitleg

  • Zoektocht door het historisch stadscentrum van Turnhout

  • Diverse teambuildingsopdrachten waarbij samenwerking en communicatie vereist is

  • Een dagje puzzelplezier

Wie krijgt als eerste de juiste puzzelstukken in elkaar geschoven en geeft de "Mystery Man" de hand?

Voor wie?

Dit programma biedt voor elk wat wils. Speurneuzen komen aan hunnen trekken tijdens de wandelzoektocht, fanatieke deelnemers halen hun hartje op tijdens de samenwerkingsopdrachten en de minder fanatieke deelnemers gaan aan de slag met de verzamelde puzzelstukken.

Organisatie

De organisatie en spelbegeleiding is geheel in onze handen. Wij hebben dit spel volledig uitgewerkt in Turnhout, maar op uw verzoek kunnen wij dit ook in een andere stad spelen.
Het spel "The Mystery Man" wordt het liefst een ganse dag gespeeld met een middagonderbreking en kan afgesloten worden met een etentje naar keuze.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en de gekozen locatie. Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.