Menu
The Money Rally

Inhoud

Midden in het centrum van Turnhout wordt u door ons ontvangen. Uw gezelschap wordt vervolgens in kleinere teams verdeeld. Op de wedstrijdtafel staat een elektronische kluis met daarin “De Bankkaart” die je nodig hebt om het geld te ‘pinnen’. Gewapend met een routeboek wandelt u langs verschillende High Lights in Turnhout en door in elke straat het juiste antwoord te vinden kom je uiteindelijk in de juiste straat terecht waar je de nodige informatie zal vinden om de code van de kluis te kraken. Eens de kluis geopend en je de juiste pincode van de bankkaart kent, kan je bij de juiste financiële instelling het te winnen bedrag ‘uit de muur halen’. Maar let op, heb je onderweg een fout antwoord gegeven, kan het zijn dat ‘The Money Rally’ voor uw groep voor altijd een onopgelost mysterie blijft.

Het team dat als eerste alle vragen juist beantwoordt, de juiste codes kraakt en het geld uit de muur haalt, wint deze MONEY RALLY en kan achteraf met het gewonnen bedrag op de overwinning klinken.


Programma

Het spel omvat de volgende onderdelen:
  • Speluitleg

  • Diverse speuropdrachten in het historische stadscentrum

  • Speurtocht + kraken van codes

  • Optioneel aansluitend dinerVoor wie?

Het programma biedt voor elk wat wils. Iedereen wordt mee gezogen naar ‘The Money’. In elke straat moet je het antwoord op een vraag zoeken en elk juist antwoord brengt je stapje voor stapje dichter bij het geld.

Optie !

Combineer dit spel vooraf of nadien met een lekker diner in een restaurant in het stadscentrum.

Wat levert dit spel voor uw bedrijf op?
  • het groepsgevoel bij uw medewerkers wordt versterkt

  • dit spel brengt de collega’s dichter bij elkaar

  • de winnende groep heeft als bonus het geld dat ze achteraf kunnen opdrinken


Organisatie

De organisatie en begeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Specifieke wensen, aandachtspunten of groepsdoelstellingen kunnen in dit gesprek naar voren gebracht worden.

Wij organiseren “The Money Rally” standaard in Turnhout, hoofdstad van De Kempen.

Kosten


De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte. Het te winnen bedrag bepaalt U zelf.
Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.
Eet-en drankgelegenheden vooraf of nadien kunnen besproken worden.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be