Menu
CIA Undercover

Inhoud

Sinds jaar en dag voert de geheime dienst van de “United CIA” in dit land een ware strijd tegen de illegale drugstraffic en wapenhandel. Kruip mee in de huid van deze geheime dienst en help hen om het criminele netwerk te ontrafelen en de absolute topgangster “Belhiraj” te vinden.
Via het oplossen van raadsels en vragen, het verdienen van tips door teambuildings-opdrachten enz, tracht je zo snel mogelijk alle informatie te verzamelen om de exacte schuilplaats van de meest gezochte crimineel ter wereld te vinden ! De opdrachten tijdens dit spel zijn dus enorm gevarieerd, soms gymnastiek voor lijf en leden en soms gymnastiek voor de grijze hersencellen. Wie weet deze hersenbrekende strijd winnend af te sluiten?

Programma

Het spel omvat de volgende onderdelen:
  • Speluitleg

  • Diverse doe- en denkopdrachten, een afwisselende mix waarbij samenwerking en communicatie vereist is.

  • Speurtocht + oplossen van raadsels, variavragen, …

  • Gedurende het spel moeten codes gekraakt worden en kunnen tips verdiend worden die je nodig hebt om de code van de schatkist te kraken.

  • Afsluiting + prijsuitreiking met een hapje/drankje of diner.


Voor wie?

Het programma biedt voor elk wat wils. Fanatieke en sportieve deelnemers komen aan hun trekken door het uitvoeren van de teambuildingsproeven en het kraken van verschillende codes. Ook de minder fanatieke en “slimme” deelnemers worden automatisch bij het spel betrokken door de verscheidenheid van vragen en raadsels die tot de oplossing leiden.

Optie !

Dit spel kan in principe ook ’s avonds gespeeld worden. Het maakt het spel nog wat spannender als elke deelnemer, gewapend met de zaklamp, op zoek gaat naar de gezochte criminelen.

Wat levert dit spel voor uw bedrijf op?

  • het groepsgevoel bij uw medewerkers wordt versterkt

  • dit spel brengt de collega’s dichter bij elkaar

  • Door middel van praktische samenwerkingsopdrachten komen de deelnemers situaties tegen die ze ook in het alledaagse bedrijfsleven tegen komen: conflictsituaties, deadlines, onzekerheid, onderlinge waardering, motivatie, efficiënte communicatie, …


Organisatie

De organisatie en spelbegeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Specifieke wensen, aandachtspunten of groepsdoelstellingen kunnen in dit gesprek naar voren gebracht worden.
Wij organiseren “CIA Undercover” standaard in Lichtaart in de Antwerpsen Kempen (omgeving Bobbejaanland).

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.
Eet-en drankgelegenheden vooraf, tijdens of nadien kunnen besproken worden.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be