Menu
Spel Zonder Grenzen

Inhoud

Afhankelijk van de door U gekozen tijdsduur kiezen we voor een zes-, acht of tienkamp. Plezier, creativiteit en samenwerking spelen bij deze zes- of meerkampen een centrale rol.

Tijdens de ontvangst worden de deelnemers opgedeeld in gelijke groepen van hetzelfde aantal personen. Elke groep heeft een kapitein en deze krijgen van de wedstrijdleiding elk een JOKER.

In een doorschuifsysteem voeren de ploegen allerlei proeven uit. Deze proeven zijn heel gevarieerd en worden zo gekozen dat iedereen kan deelnemen, zowel jong als oud en zowel sportieve als minder sportieve mensen. één keer kan de kapitein van de ploeg beslissen om voor een bepaalde opdracht de JOKER in te zetten en dat betekent dat zijn ploeg voor die bepaalde opdracht dubbele punten krijgt. Het inzetten moet gebeuren voor het spel begint, dit mag dus tot vlak na de speluitleg. Doorheen het spel loopt ook een Rode Draadspel.

Welk team behaalt op het einde de meeste punten en wint deze 'Teamchallenger'?

Programma

Het Spel Zonder Grenzen omvat de volgende onderdelen:
  • Speluitleg + Indeling teams met gekleurde hesjes

  • Diverse opdrachten in roulatiesysteem waarbij punten kunnen verdiend worden

  • Rode Draadspel

Aan het einde van het spel wordt bekeken welke groep de meeste punten heeft gescoord en zich alzo tot winnaar mag kronen.

Voor wie?

Het Spel Zonder Grenzen is zeer geschikt voor deelnemers die in het dagelijkse leven nauw met elkaar moeten samenwerken en communiceren. Het al dan niet succesvol afwerken van de verschillende samenwerkingsproeven staat of valt met het vermogen om probleemoplossend te denken, aangevuld met de juiste communicatie over de te volgen taktische keuze.

Wat levert dit spel voor uw bedrijf op?
  • Het groepsgevoel bij uw medewerkers wordt versterkt.

  • Iedereen ervaart in de praktijk de essentie van samenwerking, efficiënte communicatie en creatief denken.

  • Dit spel brengt de collega's dichter bij elkaar, ze leren elkaars capaciteiten beter waarderen.


Organisatie

De organisatie en spelbegeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Wij kunnen dit spel gedurende een halve of hele dag organiseren op een locatie naar uw keuze.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en duur. Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.