Menu
Shooterland

Inhoud

U wordt door ons ontvangen in de cafetaria van de gloednieuwe Laser Arena. Uw gezelschap zal daar worden verdeeld in 'kleinere' teams voor één of meerdere spelletjes 'lasershooten'.

De Arena, bestaande uit meerdere verdiepingen, is verdeeld in drie geweldige ruimtes met immens veel verstopplaatsen. In de mistige en geheimzinnig verlichte gangenstelsels zal je meermaals de strijd aangaan tegen je collega's, vrienden of familieleden in een 'battlefield' area, een 'old shower' area en de 'break the house down' area. Je waant je in de mysterieuze wereld van het heelal door de rook, geluids- en lichteffecten.

Tactisch inzicht om laserstralen van anderen te ontwijken en ondertussen zelf op spelers van de tegenpartij schieten is je missie, want iedere rake laserstraal levert je punten op, maar als je zelf wordt geraakt, gaan er ook weer punten af. Het team dat gezamenlijk de meeste totaalpunten heeft verzameld is de uiteindelijke winnaar.

Zoals kinderen spelen op hun Playstation, zo zal u nu zelf deel uitmaken van uw eigen schietspel en in de splinternieuwe Arena strijden met en tegen uw collega's.

Na dit knotsgekke avontuur kunt u met de glimlach verder genieten van een leuke en misschien zelfs nog spannendere namiddag in het land van Bobbejaan! Zo zal je de adrenaline de hele dag door je lichaam voelen stromen!

Programma

Shooterland omvat :
  • Ontvangst

  • Groepsverdeling

  • Lasergames

  • Bezoek aan Bobbejaanland

  • Optioneel aansluitend menu (zie keuzepakket!)


Voor wie?

Een dag als deze wil iedereen wel eens hebben meegemaakt en biedt dus ook voor elke werknemer en werkgever wat wils. Raap al uw moed en gedrevenheid bij elkaar om het op te nemen tegen uw collega's in een Lasergame en misschien heeft u zelfs het geluk dat u uw eigen baas in het vizier krijgt!

Nadien kan het winnende team met een euforisch gevoel naar Bobbejaanland trekken waar we uiteindelijk allemaal als winnaar zullen terugkeren, nietwaar?

Vooraf of nadien kan iedereen nog nakaarten onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarvoor kunt u kiezen uit ons optioneel keuzepakket. (zie Optie!)

Optie !

Menu Keuzepakket :
  • Broodjesmaaltijd

  • BBQ

  • Diner


Organisatie

De organisatie en begeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Specifieke wensen, aandachtspunten of groepsdoelstellingen kunnen in dit gesprek naar voren gebracht worden.

Wij organiseren Shooterland standaard in Lichtaart tegenover Bobbejaanland.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte en het door u gekozen pakket.
Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be