Menu
Moordspel

Inhoud

Bij het begin van deze teambuildingsactiviteit krijgen alle deelnemers het verhaal van een moord te horen, waarna de verschillende groepen een verdachtenlijst ontvangen. Het Moordspel bestaat uit 2 delen.

Bij een detectiveteam is onderlinge samenwerking en interne communicatie zeer belangrijk, daarom zullen de verschillende groepen tijdens het eerste deel een aantal samenwerkingsproeven moeten doen, waarbij er een klassement wordt opgesteld. Afhankelijk van dat klassement ontvangen de ploegen reeds wat tips over de moord. De overige tips kunnen ze vinden tijdens deel 2. In deel 2 krijgt iedere ploeg een kaart van het domein. Hierop zijn punten aangeduid waar verschillende tips zijn verborgen. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk al de ontbrekende tips te vinden, want aan de hand van die tips kunnen de alibi's van alle verdachten gecheckt worden. Het doel van het moordspel is om zo snel mogelijk een sluitend dossier met de naam van de moordenaar af te geven, met andere woorden:
"Welk detectiveteam vindt als eerste de juiste moordenaar" ?

Programma

Het Moordspel omvat de volgende onderdelen:
  • Speluitleg

  • Diverse opdrachten waarbij samenwerking en communicatie vereist is
    Zoektocht naar verborgen tips waarbij de juiste tactiek kiezen belangrijk is

  • Aan het einde van het spel wordt bekeken welke groep als eerste een sluitend en correct dossier kan afgeven.


Voor wie?

Het moordspel is zeer geschikt voor deelnemers die in het dagelijkse leven nauw met elkaar moeten samenwerken en communiceren. Het al dan niet succesvol afwerken van de verschillende samenwerkingsproeven staat of valt met het vermogen om probleemoplossend te denken, aangevuld met de juiste communicatie over de te volgen tactische keuze.

Wat levert dit spel voor uw bedrijf op?
  • Het groepsgevoel bij uw medewerkers wordt versterkt.

  • Iedereen ervaart in de praktijk de essentie van samenwerking, efficiënte communicatie en creatief denken.

  • Dit spel brengt de collega's dichter bij elkaar, ze leren elkaars capaciteiten beter waarderen.


Organisatie

De organisatie en spelbegeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Indien gewenst kunnen wij dit Moordspel specifiek naar de deelnemers toe uitwerken. Wat is er mooier dan één van hen de moord heeft gepleegd?
Wij kunnen dit spel gedurende een halve of hele dag organiseren op een locatie naar uw keuze.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en duur. Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.