Menu
Speurlock Holmes

Inhoud

Midden in het stadscentrum wordt u door ons ontvangen. Uw gezelschap wordt vervolgens in kleinere teams verdeeld. Ergens in de stad is een gesloten kist met daarin “De Verborgen Tamboerijn” verstopt. Het doel van deze speurtocht is uiteraard om zo snel mogelijk deze kist te vinden, de cijfersloten te kraken en de Tamboerijn aan de wedstrijdleiding te overhandigen. Gewapend met een plattegrond zullen alle teams verscheidene speuropdrachten tot een goed einde moeten brengen. De opdrachten tijdens dit detectivespel zijn enorm gevarieerd, soms gymnastiek voor lijf en leden en soms gymnastiek voor de grijze hersencellen. Elke goed uitgevoerde speuropdracht levert een tip op. Des te meer geslaagde opdrachten, des te meer tips. Met deze locatie- en cijferslottips zal het na verloop van tijd duidelijk worden waar ‘De Verborgen Tamboerijn’ te vinden is. Het team dat als eerste de geheime locatie achterhaalt en met de juiste cijfercombinaties de kist kan openen wint deze SPEURLOCK HOLMES.

Programma

Het stadspel omvat de volgende onderdelen:
- Speluitleg
- Diverse doe- en denkopdrachten in het stadscentrum, een afwisselende mix waarbij samenwerking en communicatie vereist is.
- Speurtocht + oplossen van raadsels, variavragen, …
- Het aantal opdrachten hangt af van de beschikbare tijd
- Optioneel aansluitend diner

Voor wie?

Het programma van deze City Game biedt voor elk wat wils. Fanatieke en sportieve deelnemers komen aan hun trekken door het uitvoeren van de diverse gevarieerde opdrachten en het kraken van verschillende codes. Ook de minder fanatieke en “slimme” deelnemers worden automatisch bij het spel betrokken door de verscheidenheid van vragen, raadsels en tips die tot de oplossing leiden.

Optie !

Combineer dit stadspel vooraf, tussendoor of nadien met een lekker diner in een restaurant in het stadscentrum.

Wat levert dit spel voor uw bedrijf op?
- het groepsgevoel bij uw medewerkers wordt versterkt
- dit spel brengt de collega’s dichter bij elkaar
- door uw team in rollen te verdelen maakt u een zo sterk mogelijke combinatie van inzicht, durf en snelheid. Wie in uw gezelschap heeft het in zich om de voorzitterspet te dragen en wie vertrouwt u als secretaris?
- door middel van praktische samenwerkingsopdrachten komen de deelnemers situaties tegen die ze ook in het alledaagse bedrijfsleven tegen komen: conflictsituaties, deadlines, onzekerheid, onderlinge waardering, motivatie, efficiënte communicatie, …

Organisatie

De organisatie en begeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Specifieke wensen, aandachtspunten of groepsdoelstellingen kunnen in dit gesprek naar voren gebracht worden.
Wij organiseren “Speurlock Holmes” standaard in Turnhout, hoofdstad van De Kempen.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.
Eet-en drankgelegenheden vooraf, tijdens of nadien kunnen besproken worden.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be