Menu
Culinaire Fietstocht

Inhoud

Ga op de boerderij een sportieve strijd aan met je vrienden, familie of collega's. Met een knipoog naar het dagelijkse werk op en rond de boerderij gaan de deelnemers in teamverband de strijd tegen elkaar aan tijdens allerlei leuke maar vooral ludieke opdrachten. Misschien win jij met je team wel de enige echte "Farmer Olympic Award".De groep wordt ontvangen bij het startpunt waar iedereen zijn auto kan parkeren. Hier krijgt iedereen zijn fiets overhandigd. Alle fietsen zijn uitgerust met minstens 3 versnellingen. Bandenspanning en lichtsterkte zijn in orde en alle fietsen kunnen op slot.

Door de schitterende Kempense natuur fietsen we een 10-tal kilometer naar het eerste restaurant waar aperitief (Cava, wijn, bier, frisdrank,…) en het voorgerecht wordt geserveerd.

Na een uurtje zetten we de pedalen weer aan het werk en een 10-tal kilometer verder is het tijd voor een heerlijk, met zorg bereid, hoofdgerecht.
Tot slot fietsen we verder tot bij het laatste restaurant voor een overheerlijk dessertpallet.
Onze culinaire fietstocht eindigt terug op het startpunt alwaar de fietsen worden afgeleverd.

Programma

Onze Culinaire Fietstocht omvat de volgende onderdelen:
  • Begeleiding door minimum 2 ervaren fietsbegeleiders die het tempo bepalen

  • De begeleiders dragen een fluovestje, hebben elk een fluitje en garanderen veilige oversteekplaatsen

  • Ontspannen fietstocht door het prachtige Kempische natuurlandschap

  • Een overheerlijk 3 of 4-gangenmenu in zorgvuldig geselecteerde restaurants

  • Als optie voorzien we voor iedere deelnemer een valhelmVoor wie?

Het programma biedt voor elk wat wils. Onderweg tijdens de fietstocht en aan tafel in de verschillende restaurants kan U continu van gezelschap wisselen zodat iedereen tijdens deze personeelsuitstap uw gesprekspartner kan worden.

Optie !

Een fietsroute die de naam draagt van jouw bedrijf. Vertrek en aankomst is binnen de bedrijfsmuren en wij stippelen de route uit.

Organisatie

De organisatie en begeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Specifieke wensen, aandachtspunten of groepsdoelstellingen kunnen in dit gesprek naar voren gebracht worden.
Wij organiseren "Culinaire Fietstocht" standaard in De Kempen. 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het door U gekozen diner.
Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be