Menu
Familiestrijd

Staat straks weer de jaarlijkse familie-bijeenkomst op de agenda ? Kijk je nu al tegen de verveling aan ? Zou je graag animatie willen voor de ganse familie, voor jong en oud, van 5 tot 85 jaar ?
Ja, wel dan kan BeNe-events U helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in een "Familiestrijd" waaraan alle familieleden kunnen deelnemen.


Inhoud

In de loop van het spel gaan jullie strijden om de eer van het slimste, het sterkste en het handigste team van de familie. De ganse familiegroep wordt verdeeld in kleine groepjes van +/- 6 personen. In 2 onderdelen, één voor en één na de pauze, moeten jullie heel goed samen werken om jullie tegenstanders te verslaan en zo de titel van sterkste team van de familie voor één jaar te kunnen dragen.

Programma

Het eerste onderdeel van deze familiestrijd is de opdrachtenrace. Dit spel is gebaseerd op het alom bekende 'ganzenbord'. Elk team tracht zoveel mogelijk punten te scoren. Elk vak op het speelbord stemt overeen met een opdracht. Elk correct antwoord levert op je scorekaart één punt op. De deelnemende teams krijgen zowel denk- als doe-opdrachten voor de kiezen die geschikt zijn voor jong en oud.

Na de pauze zullen alle teams nog enkele teambuildingsproeven moeten afleggen. In een rechtstreeks duel zullen er nog heel wat punten verdiend kunnen worden en zal zo de uiteindelijke winnaar van deze ‘Familiestrijd’ kunnen plaats nemen op het hoogste schavotje van het podium.

Voor wie?

Voor alle familieleden van 5-85 jaar

Organisatie

De organisatie en spelbegeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Indien gewenst zorgen wij voor een apart spel voor de allerkleinsten.
Wij kunnen dit familiefeest organiseren op een locatie naar uw keuze.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte, plaats en duur. Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.