Menu
The Farm Games

Inhoud

Ga op de boerderij een sportieve strijd aan met je vrienden, familie of collega's. Met een knipoog naar het dagelijkse werk op en rond de boerderij gaan de deelnemers in teamverband de strijd tegen elkaar aan tijdens allerlei leuke maar vooral ludieke opdrachten. Misschien win jij met je team wel de enige echte "Farmer Olympic Award".

Speluitleg

Tijdens een warme ontvangst op een "echte boerderij" staat U aan het begin van een teambuilding die U nooit eerder heeft meegemaakt. Op een ludieke, sportieve wijze gaan de verschillende teams op ontdekkingstocht op de boerderij. Tijdens allerlei boerenspelen worden je zenuwen, sportiviteit., kennis en groepsengagement op de proef gesteld. Deze opdrachten zijn heel gevarieerd en worden zo gekozen dat iedereen kan deelnemen, zowel jong als oud en zowel sportieve als minder sportieve mensen.
Toch zullen de dieren altijd het laatste woord hebben met hun onvoorspelbaar gedrag en zal je de nodige lachspieren moeten bezitten om alle opdrachten tot een goed einde te brengen.

De deelnemers worden opgedeeld in gelijke groepen van hetzelfde aantal personen.
Elke groep heeft een eigen kleur en de kapiteins van iedere groep krijgen van de wedstrijdleiding elk een JOKER.
Één keer kan de kapitein van de ploeg beslissen om voor een bepaalde opdracht de JOKER in te zetten en dat betekent dat zijn ploeg voor die bepaalde opdracht dubbele punten krijgt.

Welk team behaalt op het einde de meeste punten en wint de "Farmer Olympic Award"?

Programma

The Farm Games omvat de volgende onderdelen:

 • Speluitleg + Indeling teams met gekleurde boerensjaaltjes

 • Diverse ludieke opdrachten, al dan niet in roulatiesysteem, waarbij punten kunnen verdiend worden, zoals bijvoorbeeld:
  *) The Chickenrun
  *) Schaapjes tellen
  *) Een Speld in de hooiberg zoeken
  *) Strobalenrace
  *) Schapen knallen
  *) Boerengolf
  *) ...

Aan het einde van het spel wordt bekeken welk team het leven in de buitenlucht op zijn boerenbest heeft volbracht tijdens deze knotsgekke Farm Games en als winnaar op het hoogste schavotje mag plaats nemen.

Voor wie?

The Farm Games is zeer geschikt voor deelnemers die in het dagelijkse leven nauw met elkaar moeten samenwerken en communiceren. Het al dan niet succesvol afwerken van de verschillende samenwerkingsproeven staat of valt met het vermogen om probleemoplossend te denken, aangevuld met de juiste communicatie over de te volgen tactische keuze. Afhankelijk van de opdracht speelt bij elk spel telkens een andere bekwaamheid een grote of kleine rol. Buiten tactiek zijn Kracht , Durf, Inzicht, Behendigheid en Teamwork de sleutelwoorden.

Wat levert dit spel voor uw bedrijf op?
 • Het groepsgevoel bij uw medewerkers wordt versterkt

 • Het boerderijgevoel komt volledig tot zijn recht tijdens deze activiteit

 • Iedereen ervaart in de praktijk de essentie van samenwerking, efficiënte communicatie en creatief denken

 • Dit spel brengt de collega’s dichter bij elkaar, ze leren elkanders capaciteiten beter waarderen


Optie !

Een boerderij-uitje is niet compleet zonder samen lekker te hebben gegeten. Na alle inspanningen kan je op het gezellige erf van onze boerderij onbeperkt eten en drinken en genieten van een overheerlijke barbecue. Voor onze BBQ werken we, uiteraard, alleen met absolute kwaliteitsproducten.

Organisatie

De organisatie en spelbegeleiding is geheel in onze handen. Vooraf vindt een kennismakingsgesprek plaats waarbij we het programma bespreken. Wij kunnen dit spel gedurende een halve of hele dag organiseren.
Wij organiseren "The Farm Games" standaard in Rijkevorsel.

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte en duur. Op uw verzoek maken wij een offerte op maat.

Meer weten?

0478/459450
info@bene-events.be