Menu

Beste Frank,
Het is misschien wat aan de late kant, maar we zouden u toch wel heel erg willen bedanken voor het super leuke teambuilding event! Ik heb het aan alle deelnemers gevraagd en ze vonden het echt een top dag! Niks anders dan lof over het walking dinner concept gehad en ik denk ook dat heel veel mensen verbaasd waren dat Mechelen een zo'n mooie gezellige stad is.

Ik zal uw evenementenbureau zeker aanraden in mijn cirkel van collega's en vrienden!

Nogmaals bedankt
Patrick Tjok Joe
Dag Frank,
Nogmaals bedankt voor deze leuke activiteit. Iedereen die deelgenomen heeft aan de Walking Dinner door Mechelen was er vol lof over en heeft een aangename tijd gehad.

Groetjes
Alain
Dag Frank, ik wil jou nog bedanken voor de activiteit Walking Dinner!
We hebben ons reuze geamuseerd. De reacties op het spel waren dan ook positief.
DANK JE!

Anit
Gemeenteschool De Verrekijker, Weelde
Goedemiddag Frank,
Heel hartelijk bedankt voor de organisatie van ons teamevent afgelopen vrijdag. Zowel mijn collega’s als ikzelf hebben ons geweldig geamuseerd.

Groetjes,
Carine
Bedankt voor de goede organisatie van de Walking Dinner te Turnhout.
Het totaal concept zit heel goed in mekaar. Paar verrassende wendingen. Tof dat de groepjes samenkwamen om te eten.
Alles was voldoende voorzien. Zeker een aanrader om met grotere groep te doen.

Groetjes,
Elly
Dag Frank,
Bedankt voor de goede organisatie van de Walking Dinner te Mechelen. We hebben er met ons allen echt van genoten. Het is een heel tof en fijn concept, dat we zeker zullen aanraden aan onze collega’s.

Groetjes,
Patsy
Beste Frank,
Veel positieve reacties gehad op de teambuilding, niets dan lof over de Walking Dinner in Turnhout. Onderstaande reacties mocht ik gisteren nog ontvangen:
Nog eens bedankt voor het leuke idee (en organisatie) van de teambuilding !!
Heb me reuze goed geamuseerd. Goed geregeld ! Ik heb ervan genoten !

Groetjes
Bianca
Nog bedankt voor de goede organisatie van het Speurlock Holmesspel, ik heb vele leuke commentaren gekregen!

Vriendelijke groeten
Hanne
Campine organiseerde in samenwerking met Bene-events haar teamdag. De voorbereiding verliep constructief en efficiënt. Tijdens de dag zelf voorzag Bene-events duidelijke
toelichting en goede begeleiding bij de activiteiten zodat deze bijdroegen aan het gewenste
resultaat. De teamdag was geslaagd en een samenwerking met Bene-events is zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Frank,
Het enige dat we niet mee hadden tijdens onze teambuildingactiviteit “Speurlock Holmes” in Turnhout, was het weer (met momenten gietende regen), maar de fun was er des te meer! Het ganse team was enthousiast. Ik heb van iedereen lovende woorden gekregen. Het hele opzet was goed en professioneel ineen gezet: originele en afwisselende opdrachten, met instinkers maar ook tips, waarbij iedereen zijn steentje kon/moest bijdragen zodat er echt werd “gebuild” aan het team. Zoals de website het zelf omschrijft: het was echt gymnastiek voor lijf en leden én voor de grijze hersencellen. Je zag ook dat de organisatie er zelf ook plezier in beleeft en dat maakte het ook voor ons des te leuker.
Bedankt voor deze geweldig leuke ervaring!
Met vriendelijke groeten,
An Van der Celen
Het aankoopcomité Hasselt heeft met het concept "Walking Dinner" een supertoffe dag gehad in de hoofdstad van De Kempen. Alles was piekfijn geregeld en we hebben ons goed geamuseerd. Iedereen was enthousiast!

Vriendelijke groeten
Sarah
"Walking Dinner is: Turnhout bewust ervaren en ontdekken, lekker eten, goede organisatie, attractief voor iedereen. Een echte aanrader als teamactiviteit."

Vriendelijke groeten
Dorien
Wij hebben Bene-Events de organisatie van onze teambuilding in handen gegeven en dit is zeer goed verlopen. De organisatie zat zeer goed in elkaar, leuk bedachte opdrachten die voor jong & oud geschikt waren, met een lekkere BBQ als afsluiter van de dag. Bene-Events maakte er voor ons een onvergetelijke dag van. Hun slogan ' Samen werken aan samenwerken' hebben wij deze dag persoonlijk mogen ondervinden met het georganiseerde Spel Zonder Grenzen. De organisatie maakte onze teambuilding mee tot een geslaagde en leuke dag.
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking

Groetjes
Ellen
Graag willen wij u nog bedanken voor een zeer geslaagde teambuilding.  De Speurlock Holmes is op een zeer professionele manier georganiseerd, de praktische voorbereiding zit goed in elkaar, de teamleiders krijgen een gedetailleerde uitleg over hoe het spel dient uitgevoerd te worden, de opdrachten zijn divers zodat elk teamlid zijn inbreng heeft, een leuke manier om Turnhout beter te leren kennen....   Kortom, een ideale gelegenheid om de teamspirit te bevorderen.  Een schitterende dag !!!!!!

Nadja - PZ Kempen N-O
Spel Zonder Grenzen was de eerste personeelsuitstap van Pro Natura waar iedereen met plezier aan deelnam. Onze mannen genoten zichtbaar van de spannende teamopdrachten en van de vrouwelijke kapiteins. De BBQ smaakte naar meer en dankzij de rechtvaardige jury mocht het beste team naar huis met de prestigieuze beker. Dankzij de ondersteuning van Bene-events werd dit een ongelooflijk mooie dag!

Linde Brewaeys, Pro Natura
Veel zon, iedereen had er zin in en een uitstekende locatie hebben ervoor gezorgd dat we een geweldige teambuilding hebben gehad!
Iedereen was laaiend enthousiast! De verscheidenheid aan activiteiten zorgde ervoor dat er nooit een saai moment was.
Jong en oud kon altijd meedoen, zowel bij de fysieke proeven als bij de denkproeven.

Hartelijke dank voor de fijne samenwerking

Groeten
Michel
Hallo Frank

We hebben ten volle genoten van de Farm Games op het Schapenhof. Zeer fijne mensen, originele opzet, leuke opdrachten, goed weer en bijzonder geslaagde barbecue. Dus ideale teambuilding gehad.
Nogmaals dank voor de fijne samenwerking.

Groetjes
Hans
Frank,

De Culinaire Fiets Trophy was top. Met zijn allen een dagje de fiets op met tussenstoppen voor de hongerige magen en de dorstigen te laven en regelmatig een stop om het competitiebeest in je naar boven te laten komen…
Meer heb je echt niet nodig om er een geslaagde personeelsdag van te maken!
Een dikke pluim voor het organiserende team!!!

Zeker voor herhaling vatbaar!
Nog heel veel succes gewenst van al onze mensen van DE ARK!

Groetjes
Beste Frank,

De reacties van de groep waarin eensluidend positief. De spelen zaten schitterend in elkaar, iedereen werd betrokken en werd in het verhaal meegesleept tot aan de finale ontknoping.
Petje af voor de organisatie en een pluim voor de catering.
Een aanrader!

Groeten
Filip Brijs
Het was leuk, mijn lachspieren doen nog zeer ! We zijn wel laatste geëindigd, maar het waren allemaal toffe opdrachten. Complimenten aan Bene-events voor de perfecte organisatie.

Wendy
Frank

Bij de evaluatie met de collega's kwam naar voor dat de activiteit meer dan geslaagd is. De doelen van onze dag 'ontspanning en samenwerking' leken behaald te zijn met dit concept. De voorbereiding was erg goed alsook de leiding gedurende de activiteit. Er was een goede afwisseling van activiteiten wat het voor iedereen interessant maakte en waar iedereen zijn kwaliteiten ten volle kon benutten. Bedankt.

Tinne
Hallo Frank

Nogmaals hartstikke bedankt voor de leuke dag. Iedereen heeft geweldig genoten van de leuke proeven. De ontknoping was “perfect”.

Maykel Bergwerf
Manager Air France / KLM Dierenhotel
Wij vonden het allemaal een meer dan geslaagde groepsactiviteit met allemaal originele opdrachten. Kortom, het was een toffe namiddag, maar dat kan ook niet anders met een toffe groep zoals wij hé... Bedankt en tot de volgende.

Eveline Loos
Campinia Media
Beste Frank,
Hieronder volgen enkele bevindingen van collega’s over onze voorbije teambuilding:

  • de collega’s waren op hun best, de spellen waren leuk, de begeleiding was tof, het eten was lekker, de sfeer was prima.

  • Ik vond het super. Er was uitdaging, ontspanning, spanning, denken, doen, lachen, strijd, …en het was niet zwaar!

  • Het was een zeer fijne, leerrijke dag. Tof om elkaar op een andere manier bezig te zien. Bedankt allemaal, het was puur genieten, ondanks het vele zweet. Het was gewoon in 1 woord SUPER ! Zo’n dagen moeten en mogen er zeker nog komen!

  • In alle opdrachten, waarin iedereen betrokken partij was, zat steeds een goede afwisseling tussen denken en doen! Je moest samenwerken om je geheel te kunnen krijgen.

  • Het was een fantastische geheel! De organisatie was verzorgd! Ik vond het een superfijne dag!


Het was een superfantastischemegaleukegeslaagde dag!

Wendy De Smet
Directeur leefschool Toverbol
Het was een zeer geslaagde sportdag met afwisselende activiteiten waar iedereen aan kon deelnemen. Spanning, sensatie en motivatie wisselden elkaar perfect af waardoor er een echte strijd tussen de verschillende teams ontstond. De afwisseling van doe-en denkproeven is dan ook een ideale cocktail om inspanning en ontspanning te combineren.

Kortom, het was een geslaagde en toffe namiddag met collega’s onder elkaar! Zeker een aanrader!


Anouk - Sportdienst
Hallo Frank,

Zoals ik je al eerder aangaf vond iedereen het een geweldige dag. Onze teambuildingsdag zal nog lang onderwerp van gesprek zijn. De reden van de stroeve start moet je echt zoeken in het feit dat sommige van ons de dag ervoor tot 3.30 uur gewerkt hadden. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik de groep niet eerder zo enthousiast bezig heb gezien tijdens een teamdag. De opdrachten waren leuk, afwisselend en leerzaam.

Nogmaals namens de hele groep, bedankt voor de leuke dag!!!


Groetjes Mark.
Hallo Frank

Iedereen vond The Walking Dinner door Turnhout supertof, een zeer leuke geslaagde avond.
Lekker eten, ja niemand had er iets op aan te merken. Bedankt voor de leuke begeleiding.


Sophie De Schepper
Management Assistant
"Spel Zonder Grenzen", een onvergetelijke dag voor het personeel van DE ARK. Na een heerlijk ontbijt werden de groepen verdeeld en kregen we een duidelijke uitleg over het gebeuren.

De weergoden waren ons gunstig gezind, af en toe een zonnetje, soms wat regen maar dat kon onze pret niet bederven. Door de zeer gevarieerde spelen kon iedereen bij elk spel zijn beste beentje uitsteken, letterlijk en figuurlijk. Groot, klein, dik, dun, sportief, niet-sportief, het speelde geen rol, we waren in één woord een enthousiaste bende.

's Middags werd er even gepauzeerd met een overheerlijke barbecue. Keuze genoeg, netjes verzorgd en zeer lekker! Nu, een dag later, is het nog steeds het gespreksonderwerp van de dag. We waren allen zalig moe, hebben heerlijk geslapen, en blijven nagenieten van deze fantastische dag. Reeds jaren houdt het personeel van DE ARK een jaarlijkse uitstap maar deze was zonder twijfel de beste ooit!


Bedankt Frank!
We schreven met onze school bene-events aan om onze pedagogische studiedag rond teambuilding mee uit te werken.

We kregen een leuk en uitdagend stadsspel voorgeschoteld waar we ons in verschillende groepen op konden storten. “Speurlock Holmes” zette de deelnemers aan om op zoek te gaan naar de verloren tamboerijn. Er dienden heel wat proeven uitgevoerd en vragen opgelost te worden om zo via een aantal tips de schat te lokaliseren.

De verschillende teams vlogen er vol enthousiasme in. Er werden hulplijnen ingeroepen, voorbijgangers aangesproken, gokjes gewaagd… om zo snel mogelijk het antwoord bij de controlepost te krijgen. Sommige groepen waren zo creatief dat ze het reglement naar hun hand probeerden te zetten om elkaar te snel af te zijn. Maar het bleef sportief. Uiteindelijk kwam er een winnaar uit de bus na drie uur intensief speuren. Iedereen had zich enorm geamuseerd.

Veel collega’s kwamen vragen om dit in de toekomst zeker nog eens te herhalen, eventueel zelfs buiten de uren . Wellicht komt er dus een vervolg...


Hartelijk bedankt Frank, onze complimenten
Leerkrachtenteam Sint-Pietersinstituut.
Hallo Frank

Hartelijk dank voor de fijne dag, we vonden de organisatie meer dan prima in orde, de teambuilding activiteiten erg gevarieerd en zeker fijn om doen. De spirit zat erin! We hebben enkel maar positieve feedback gekregen en het afdelingshoofd heeft ons op het einde van de avond nog eens duidelijk extra bedankt voor de toffe dag.

Mvg,


Ann & Werner
Afdeling WWMA
Beste Frank,

Complimenten voor deze voor ons zeer geslaagde teammiddagen! De reacties hier op de vloer zijn louter positief.

De spellen waren leuk om te doen en afwisselend, het was ook niet alleen een spel, ook een achterliggende gedachte, het gebruik maken van elkaars kwaliteiten, dat maakt het dus niet alleen leuk maar ook leerzaam. De proeven waren van een goed niveau, niet te makkelijk maar ook zeker niet onmogelijk.

Kortom, de spellen zitten goed in elkaar en uw begeleiding motiveert en inspireert.

Helemaal tevreden, wij zullen ook niet nalaten je binnen dit huis te promoten.


Groeten


Danny en Joris
Onlangs organiseerde ik een teambuildingsmoment voor een 12 tal collega’s.

Daarvoor deed ik beroep op BeNe – events en samen met de zaakvoerder Frank Belmans boksten we het programma in mekaar.

Onze deelnemers waren echter niet op de hoogte van wat hun te wachten stond.

Beide teams kregen een aantal gevarieerde opdrachten die ofwel samen ofwel per team dienden volbracht te worden.

Op het einde kwam er uiteraard een winnend team uit de bus die de Nyrstar Leaching ‘’Challenge Cup’’ in ontvangst mocht nemen.

Het ganse team was achteraf enorm enthousiast, kortom voor herhaling vatbaar. Bedankt Frank !!!Marc Geenen

Trainingscoördinator Nyrstar Belgium te Balen.
Ik wil jullie alvast zeggen dat heel ons team er enorm van genoten heeft! Het leeft trouwens nog altijd na!

Namens heel het kantoor, een grote dankjewel voor de ongelooflijk leuke dag!

Groetjes,

Kaat
Goedemorgen Frank,

Jammer dat het al over gisteren gaat, het was super. Iedereen heeft er met volle teugen van genoten !!!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Merci....


Groetjes Inge
Hoi Frank

Bedankt voor de leuke en goede organisatie van onze teambuildingsdag. Iedereen heeft ontzettend genoten van de middag. Er is nog lang nagesproken over het spel. Echt alleen maar positieve reacties gehad, het was top!

Bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Groeten
Elvira
Bedankt voor de super leuke dag. Iedereen was zéér enthousiast. Het was met één woord, geweldig!

Een dikke proficiat voor de organisatie! Hopelijk tot op één van de volgende spelen?!

Gunther
De Walking Dinner was een leuk concept om in groepjes tegen elkaar te strijden en dankzij de leuke zoektochten zijn we op vele mooie en gezellige plekjes in Turnhout terecht gekomen. We hebben op deze manier Turnhout, maar ook de collega’s eens op een andere manier leren kennen. Dit was een zeer geslaagd teambuilding. We kunnen hier maar 1 ding op zeggen. Kei Leuk.....

Nele
Hoewel het erg heet was, hebben wij toch met zijn allen genoten van onze “teambuildingdag” die georganiseerd werd door BeNe-Events, met als thema “Spel Zonder Grenzen”. De “fysieke” proeven waren zeker niet te zwaar en de denkoefeningen waren leuk en afwisselend. De begeleiding van Bene-Events was professioneel en de locatie leende zich uitstekend voor dit soort van vermaak. Ook de timing was perfect zodat wij op het afgesproken uur konden genieten van een heerlijke afsluitende barbecue.

Wij kunnen deze formule zeker aanraden voor groepen van 15 à 30 personen die eens een dagje aan teambuilding willen doen.


Met vriendelijke groeten vanwege het team van Scholengroep Kempen ( GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap )

Eddy Ceulemans

Administratief medewerker - Verificateur
Voor onze uitstap met de werkers, kozen we voor het spel CIA-Undercover. Vol verwachtingen kwamen we in de vroege namiddag aan. We werden goed opgevangen en kregen, nadat we in de groepjes waren gaan zitten, een korte uitleg van het spel. Deze uitleg werd bewust kort gehouden, omdat het spel zichzelf uit zou wijzen.

Daarna begon het spel. Wat in het begin beweerd was, klopte; in het begin leek het spel een warboel te zijn, maar de kluwen ontwarde zich naarmate het spel vorderde. Het was een erg boeiend en afwisselend spel, waarover iedereen enthousiast was. Op zoek gaan naar criminelen, drugs herkennen, vragen oplossen en groepsopdrachten doen, het zat er allemaal in.

Na een paar uren spelen, moest de hoofdcrimineel gevonden worden. Dat was ongetwijfeld het spannendste moment van de dag, want iedereen had nog kans om te winnen. Iedereen ging dan ook op in de zoektocht en het groepje dat de hoofdverdachte vond was dan ook erg blij met de overwinning.Na dit spel, was het tijd voor een lekkere maaltijd (barbecue). Er was voldoende en lekker eten voor iedereen en ook met de wensen van de deelnemers (hallal en vegetarisch) werd goed rekening gehouden.Kortom: CIA-Undercover is een absolute aanrader.


Patrick van Horne, educatief medewerker GIGOS Genk
Dag Frank,

Bij deze willen wij Bene-events bedanken voor de goede organisatie van ons personeelsfeest van afgelopen vrijdag.

Onze werknemers hebben genoten van de activiteiten… Wij hebben positieve reacties gekregen op de organisatie van het gehele gebeuren, vooral het competitieve karakter dat de spelen met zich meebracht, bracht er de stemming goed in.

Bedankt nogmaals voor de aangename samenwerking en wellicht tot een volgende keer.

Groetjes,

Brigitte Pennemans

Personeelszaken
Hallo Frank,

Allereerst hartelijk dank voor de uitstekende verzorging van ons event. We hebben veel plezier gehad (en nog steeds!) en praten nog continu na over het spel. De groep was erg enthousiast, ik geloof niet dat iemand het bezwaarlijk vond dat alles binnen plaatsvond.

Nogmaals dank en wellicht dat we elkaar in de toekomst weer eens tegen komen!


Groeten,
Karin
Beste Frank

Bedankt voor je prima begeleiding van onze Walking Dinner door Turnhout. Zowel onze Belgische als onze Nederlandse collega’s hadden niets dan lof. Zowel het spel als het lekkere eten in de diverse restaurants vielen bijzonder in de smaak. Bij een volgend personeelsfeest zullen we terug aan je denken.Chris De Schutter (zaakvoerder)
Beste Frank,

Het was echt geweldig, nadien veel lof gehoord en enkel maar positieve dingen.
Ik en ik denk wel het hele VCS-team vond het een heel geslaagde dag.

Bedankt want jullie steken hier enorm veel werk in en het is echt de moeite !!!

Doe zo verder !!!!!

Groetjes,

Katrien
Frank

Wij hebben ons gisteren kostelijk geamuseerd tijdens onze zoektocht naar de juiste letters in de Lichtaartse bossen. We zijn dan wel in enkele valkuilen getuimeld, enkele zaklampen deden het niet, …. Maar niets kon op tegen de vele lachsalvo’s onderweg.
Ook ons bezoek halfweg aan de “oase” was lekker.

Kortom, de afwezigen hadden ongelijk.

Groetjes

Christine
De leuke afwisseling van de activiteiten waar telkens op een andere manier met elkaar moest “samengewerkt” worden heeft er voor gezorgd dat we vorige vrijdag een fantastische teambuildings dag hadden. Tijdens het afsluitende etentje was iedereen unaniem: “De beste teambuilding die we reeds gehad hebben”.

Wij kijken alvast uit naar een volgend event.

Bedankt.

Tim

Directeur
Hallo

Bedankt voor de goede samenwerking en de organisatie van de “Quad-tour”. Voor ons was dit een belangrijke en leuke ontspanning tijdens ons seminarie.

Bedankt ook voor je flexibiliteit (uurschema, overalls,..) .

Groetjes

Rob
Hoi Frank

De weergoden waren ons natuurlijk heel gunstig gezind afgelopen vrijdag, maar niettegenstaande vind ik dat je een pluim op de hoed mag steken voor een geslaagde namiddag.

De gekozen “Sport en Spel”-formule was zeer leuk, gevarieerd en actief (sommigen voelen het nog…), kortom een mooi evenwicht tussen in- en ontspanning.

Hartelijk dank en bij een volgende gelegenheid zullen wij met plezier opnieuw gebruik maken van je diensten.

Geert

Zaakvoerder
Dag Frank

Ik zou jou graag heel hartelijk willen bedanken voor de fantastische ervaring die we vorige week vrijdag hebben gehad. Je hebt er voor gezorgd dat ons kaderpersoneel een dag heeft beleefd waar nog zeer lang over nagepraat zal worden.

Iedereen vond het echt SUPER.

Onze COMPLIMENTEN.

Wouter
Graag willen wij je nog even bedanken voor de fantastische dag die wij gisteren hebben mogen beleven. De organisatie en de activiteiten waren echt super. Al mijn collega’s waren zeer enthousiast.

Ik zal Bene-events zeker aanbevelen aan al mijn vrienden en alle collega’s van de andere regio’s.

Met vriendelijke groeten

Greet
In naam van alle deelnemers aan onze teambuildingsactiviteit wil ik je bedanken voor het onthaal, de organisatie en begeleiding van het evenement zoals we het vorige week mochten beleven. We hebben in het bijzonder de professionele aanpak kunnen waarderen, zowel tijdens de voorbereiding als gedurende de zeer gevarieerde activiteiten, alsmede de flexibiliteit waarmee je ons (Belgen en Nederlanders) door de dag hebt geleid.

Groetjes

Simone
De activiteit was zeker geslaagd. Ik heb enkel nog maar positieve commentaren gehoord.

Ilse
Hoi Frank

Iedereen was heel tevreden. We hadden wat het weer betreft uiteraard geen betere dag kunnen kiezen. Het was echt een spannend en leuk spel dat zeer clever in elkaar stak. Als ik afga op de ‘after talk’, dan was het voor iedereen een zeer geslaagd en origineel event waarvoor nogmaals dank.
Bedankt ook voor de foto’s.

Groetjes

Rob
Zaakvoerder
Hoi Frank

Bedankt voor de prachtige organisatie van het “Spel Zonder Grenzen” tijdens onze Personeelsdag. De grote variatie in de activiteiten maakte dat alle deelnemers op een gegeven moment hun talenten konden gebruiken. Iedereen was tevreden en heeft volop genoten.

Nog veel succes gewenst met jullie toekomstige projecten.

Ilse
Beste Frank

Ik wil u in naam van al mijn collega’s via deze weg nogmaals bedanken voor de organisatie van onze teambuilding. Het Moordspel was super. Iedereen heeft ervan genoten. Echt waar niets anders dan enthousiaste reacties.

Kind regards

Ilse
Hallo Frank,

De reacties na onze teambuildingsdag waren uitsluitend positief, de hele groep was erg enthousiast over de opbouw en de effectieve inhoud van de spelen! Het feit dat iedereen kan deelnemen, ongeacht leeftijd en sportiviteit, is een grote plus!
Voor de rest kan ik enkel zeggen dat het enorm leuk was, en iedereen een fantastische dag heeft gehad!
Wij zullen jullie vast en zeker aanraden!

Groeten, en wie weet tot ziens!

Sarah
Beste Frank,

Hartelijk dank voor de sympathieke ontvangst en de perfecte en vlotte organisatie van onze ‘Global Adventure’. Iedereen vond het evenement uiterst geslaagd met heel veel FUN en een mooie afwisseling aan activiteiten. Gelukkig hadden de weergoden onze gebeden verhoord en hadden we een prachtige tijd aan het strand.

Nogmaals bedankt en ik zal je bedrijf zeker aanraden aan anderen die een personeelsuitje willen organiseren.

Groetjes

Tom
Dag Frank,

De dag was heel afwisselend voor de groep, je had met alle teamgenoten wel eens een contact, tijd voor onderling gesprek en de ‘fysieke’ buitenopdrachten waren heel tof en voor iedereen te doen.
De nabesprekingen zijn zeker te behouden, wat liep er mis, wat liep in het andere team wel goed, wie nam de leiding,…

Dus…eigenlijk alleen maar een dikke proficiat voor de erg vlotte organisatie en fijne dag.

Tot ziens.

Liesbet
Hoi Frank

Mag ik je namens ons team vriendelijk bedanken voor je begeleiding tijdens onze tweedaagse. Tijdens de verschillende teambuildingsproeven kwam hier en daar de ware aard van sommige collega’s naar boven maar iedereen was uitermate tevreden en heeft volop genoten.

Misschien tot een volgende keer ???

Mark
Ik wil U bedanken voor de prachtige dag en de organisatie van onze teambuilding. De activiteiten waren super. Iedereen heeft ervan genoten.

Hester
Als directrice kijk ik met veel genoegen terug op onze teambuilding van afgelopen week. We hebben met zijn allen een fantastische middag gehad. We hebben zo gelachen met elkaar. Heel belangrijk om met een goed gevoel een nieuw schooljaar aan te vatten.

Ik hoop op een verdere samenwerking bij een volgende gelegenheid.

Danielle
Hoi Frank,

Terugkijkend op onze teamdag overheerst een positief gevoel zodat ik enkel positieve feedback kan geven. De spellen en uitleg waren prima. Het meest hilarisch waren natuurlijk de doe-spellen en die werden ook het meest gewaardeerd, maar de tactische aanpak van de denkspellen paste ook erg goed bij onze groep. Kortom: prima programma.

Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan onze teamdag!


groeten,
Ellis
managementassistent
Als teambuilding event kozen wij dit jaar voor 'Spel Zonder Grenzen'.

In drie teams streden we voor de eindoverwinning. Na 9 proeven in uiteenlopende categorieën (denkproeven, behendigheidsproeven, zoekproeven, tactische proeven, …) speelden we de ultieme proef om de verliezers van de winnaar te onderscheiden.

Het was een spannende dag waarin samenwerking en teamspirit centraal stonden.

Als afsluiter konden we als herboren team players nog napraten bij een lekker diner en een lekker glaasje wijn.

Groetjes,
Evy
Hallo Frank

Namens Supply Chain LU Benelux wil ik jullie bedanken voor de hartelijke ontvangst, de zeer goede & strakke organisatie, de verrassende & leuke teambuilding-activiteiten en het lekkere "moordende" eten.

Dit werd zeer gewaardeerd door onze collega's en men heeft het er nog over.

Oftewel een zeer geslaagde middag/avond, bedankt!

Vanwege Jolanda/Marco
Als trainer van KVV Vosselaar (voetbalclub uit 2de provinciale prov. Antwerpen) had ik beroep gedaan op BeNe-events voor een team-buildingactiviteit.

In overleg is er toen gekozen voor het Moordspel. En als u mij vraagt om het resultaat te beschrijven, is er maar 1 woord dat past: Schitterend.

Tijdens dat spel kon ik als trainer perfect zien wie de natuurlijke leiders en wie de meelopers zijn in onze groep, of wie de juiste winnaarsmentaliteit heeft of voor wie winnen niet echt uitmaakt.

Buiten dit alles vonden de spelers het nog zeer leuk ook. Een heuse aanrader voor elke coach.

Tot slot nog een korte boodschap aan BeNe-event: 'keep up the good work' en veel succes!